Finn showroom og installatør
Showrooms
  • Showroom
  • Installatør

Min Notatblokk

Du har ikke lagt til noen produkter

Når du har lagt produktene til notatblokken kan du laste ned listen til høyre her.

0 Produkt(er)
Last ned som PDF
Slett

Dette produktet er allerede i din Notatblokk

Ditt personlige GROHE SPA®

Nyt opplevelsen

En gang var det et rom for rensing og pleie, nå er badet et sted å trekke seg tilbake til - ditt fristed fra omverdenen, et sted å tilbringe kvalitetstid og være totalt hengivende overfor seg selv.

Hvor mye plass som blir viet baderommet har økt gjennom tidene, og definisjonen av dets ulike områder er blitt en norm. Områder for forberedelse, foryngelse, rekreasjon og avslapning spiller alle en rolle i ditt spa. Et nytt bad er nå en investering i din helse og velvære; la GROHE SPA®-kolleksjonen forvandle dine daglige ritualer til sensasjonelle opplevelser.

GROHE SPA® Kolleksjoner

GROHE SPA® kolleksjonen tilbyr et omfattende utvalg av førsteklasses innredning til alle interaksjonspunkter på badet. Fra servant til badekar og dusj, så kan hver eneste kolleksjon tilby et bredt spekter av produkter som gir deg friheten til å skreddersy badet ditt etter dine spesifikke behov.

Veggmontert, kantmontert, eller til og med gulvmonterte kraner gjør det enkelt for deg å finne den perfekte match til din servant. Og siden en enkelt hånd- eller hodedusj ikke lenger er nok - så presenterer vi et komplett spekter av integrerte spesialtilpassede dusjløsninger, for en tredimensjonal sensorisk godbit.

De fire GROHE kolleksjonene - GROHE Veris, Allure, Atrio og Grandera™ - tilbyr harmoni på badet gjennom omfattende bruk av fire enkle geometriske figurer: Oval, kvadrat, sirkel og squircle.

Romben, den visuelle fremstillingen av vår Sensual Minimalism filosofi formidler en mykere fremtoning av de strenge linjene i minimalistisk arkitektur.
Firkantede og rettlinjede former utfyller presise vinkler i moderne interiør, mens de flytende silhuetter av sirkler, sylindere og kurver gir en myk og menneskelig appell til kosmopolittiske baderom. Scuircle forener kantete og runde elementer i et klassisk og elegant design som bringer harmoni og balanse sammen i alle områder av badet ditt.

Naturlivis er hver kolleksjon tro mot våre tre merkeverdier: menneskelighet, enkelhet og ytelse- noe som resulterer i en rekke brukssentrerte produkter som kombinerer den nyeste teknologien men fristende og intuitivt design.

La ditt baderom transformeres til et hjemmespa

Investering i et nytt bad er en investering i velvære. Du har nå sikkert valgt din favoritttappekran blant våre kolleksjoner, men hvordan går man i gang med å transformere et baderom til et hjemmespa? Din valgte farge- og materialepalett vil sette tonen til ditt nye spa, hvor mørkt tre, bleke stener, eller nyanser av hvitt bidrar fredfullt til å skape et rom for velvære.

  • Inkluder et belysningssystem med en rekke forskjellige lyskilder. Det er tydelig og tiltalende på servantbenken, og mykt og sensuelt til kveldsbadet.
  • Gulvvarme og oppvarmet håndklestativ sikrer komfort når du går ut av dusjen eller badekaret- uansett vær.
    Velg en dobbelservant eller en ekstra stor vask, så er det ingen som må kjempe om speilet på badet om morgenen.
  • Et frittstående badekar midt i rommet gir fokus på ritualene ved bading. Plasser for enkelthets skyld også et sidebord ved badekaret til oppbevaring av nødvendige baderomsmidler.
  • Tilegn så mye plass som mulig til ditt dusjområde. Integrer et sitteområde, slik at du kan ta en pause under dusjen eller ha komfortabelt med plass for å skylle av etter en kroppsskrubb.
  • Skap et avslapningsområde med divan eller en benk – et sted å tilbringe noen avslappende minutter etter hjemmespaopplevelsen.