GROHE Sense og Sense Guard KAN TILKOBLES ANDRE SMARTHJEM-SYSTEMER

Smarthjem-teknologien er fremtiden - evnen til å overvåke og justere alle aspekter av hjemmet vårt, fra lys til strøm og sikkerhet. Du kan enkelt koble GROHE Sense og Sense Guard vannsikkerhetssystem til din smarthjem-plattform, slik at du får en praktisk og omfattende oversikt over alle dine smarthjem-funksjoner - inkludert vannforbruk og varsler om vannlekkasjer - på ett sted. Enkelt.

GROHE SENSE GUARD FUNGERER MED NEST

Tilkobling av Sense Guard til Nest smarthjem-systemet gir et enda høyere nivå av vannsikkerhet ved å stenge av vannet hver gang du forlater hjemmet ditt. Kommunikasjon av hjemme/borte status fra Nest gjør det mulig å stenge av vannet automatisk, enten umiddelbart eller med en tidsforsinkelse (f.eks. hvis du har en vaskemaskin på). Når du kommer hjem blir vannet automatisk slått på igjen. Hjemme/borte status styres av Nest, basert på data fra aktivitetssensorer i Nest-produktene dine og plasseringen av telefonen din.

Denne funksjonen kan defineres direkte i GROHE Sense-appen

Hvordan sette denne tilkoblingen opp? Sjekk FAQ

Les mer

Den smarte vannsensoren

Les mer om GROHE Sense

Den intelligente vokteren av hjemmet ditt.

Les mer om GROHE Sense Guard

Den personlige vannforbruk-appen

Les mer om GROHE Sense-appen

Nest og alt med Nest-logo er varemerker lisensiert av Nest Labs, Inc.

Vi bruker informasjonskapsler for å sikre at vi gir deg den beste brukeropplevelsen på nettsiden vår. Hvis du fortsetter besøket, antar vi at du ønsker å motta alle informasjonskapsler. Finn mer detaljert informasjon om hvordan informasjonskapsler blir brukt på dette nettstedet i vår personvernerklæring