BESKYTT HJEMMET DITT

Vannskader som er forårsaket av vannlekkasje eller oversvømmelse i hjemmet er et stort problem - både for huseiere og forsikringsselskaper. Å bli rammet av vannskader i hjemmet kan være både kostbart og forstyrrende, og i mange tilfeller dekker ikke forsikringsselskapene 100 % av skadekostnadene. Det er mye bedre å stoppe vannskader før det utvikler seg. Å ha en GROHE Sense og Sense Guard installert i hjemmet ditt vil potensielt redusere krav på vannskader, dine egne kostnader, og fremfor alt, problemene som oppstår.

GROHE OG FORSIKRINGSSELSKAPER SAMARBEIDER FOR Å BEKJEMPE VANNSKADER; TIL DIN FORDEL

GROHE samarbeider med forsikringsselskaper for å kombinere beskyttelsen med GROHE Sense og GROHE Sense Guard med andre forsikringsfordeler. Som kunde med boligforsikring kan du få ekstra fordeler når du installerer GROHE vannsikkerhetssystem! Vennligst sjekk med ditt forsikringsselskap direkte for mulige rabatter eller belønninger du kan motta. Dette er forsikringsselskapene som GROHE samarbeider med i ditt land:

JOBBER DU I ET FORSIKRINGSSELSKAP?

Les mer om mulighetene for samarbeid med GROHE!

Fortsett til forsikringsside
Vi bruker informasjonskapsler for å sikre at vi gir deg den beste brukeropplevelsen på nettsiden vår. Hvis du fortsetter besøket, antar vi at du ønsker å motta alle informasjonskapsler. Finn mer detaljert informasjon om hvordan informasjonskapsler blir brukt på dette nettstedet i vår personvernerklæring