Finn showroom og installatør
Showrooms
  • Showroom
  • Installatør

Min Notatblokk

Du har ikke lagt til noen produkter

Når du har lagt produktene til notatblokken kan du laste ned listen til høyre her.

0 Produkt(er)
Last ned som PDF
Slett

Dette produktet er allerede i din Notatblokk

Rainshower System SmartControl 360 DUO Dusjsystem med termostat for veggmontering

26250000 - Rainshower System SmartControl 360 DUO Dusjsystem med termostat for veggmontering
  • krom
  • måne hvit
Produktnummer 26250000
EAN 4005176316999
NRF-nr. 4220775
22 751,00 kr Veiledende pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

GROHE Rainshower SmartControl 360 DUO Exposed – det moderne dusjsystemet med intuitiv betjening og det luksuriøse strålemønsteret GROHE TrioMassage

Ønsker du et sofistikert dusjsystem som gir maksimal komfort i stilig design? Det er slik en dusjopplevelse skal være: Den innovative SmartControl-teknologien gjør det enkelt å velge og kombinere hode- og hånddusj, samt strålemønster, og du trenger bare å trykke på en knapp for å justere vannmengden. Både hode- og hånddusjen lar deg velge mellom to stråletyper. XXL-hodedusjen med GROHE TrioMassage-strålemønster er både avslappende og forfriskende. Du får en helt ny dusjopplevelse. For komfort og trygghet har den integrert GROHE TurboStat-teknologi som forebygger uønskede temperatursvingninger. GROHE SafeStop-knappen beskytter huden mot skålding, og GROHE CoolTouch sørger for at termostaten aldri blir så varm at du ikke kan ta på den. Den vannbesparende GROHE EcoJoy-teknologien er bra for miljøet. Systemet har organisk og stilren design, og det har også en rekke andre praktiske funksjoner. GROHE Rainshower SmartControl – moderne teknologi, produsert i Tyskland. * I hodedusjen kan GROHE Rain O2 eller PureRain velges som sekundært strålemønster under installasjonen (standardinnstilling fra fabrikken: GROHE PureRain)

Produktfordeler

GROHE SmartControl: intuitiv betjening ved å trykke på en knapp

Denne innovative teknologien ble utviklet for bedre brukervennlighet. Trykk på knappen for å slå på dusjen, vri for å justere vannmengden og trykk på nytt for å ta en pause eller stenge dusjen. Den valgte vannmengden aktiveres når du starter igjen. Når du vil bruke hånd- og hodedusjen samtidig, aktiverer du bare begge knappene. Du kan til og med veksle mellom og kombinere strålemønster ved å trykke på en knapp.

Pålitelig GROHE TurboStat®-teknologi sørger for konstant vanntemperatur

Vår nøyaktige styringsteknologi sikrer umiddelbar vanntilførsel med ønsket temperatur, og den sørger for at temperaturen ikke varierer med vanntrykk eller vanntilførsel.

GROHE CoolTouch® – aldri så varm at du ikke kan ta på den

GROHE CoolTouch®-teknologien sørger for at utsiden av kranen aldri blir varmere enn vannet du dusjer i. Den integrerte kjølekanalen som skiller det varme vannet fra utsiden av termostaten sørger for at kranen aldri blir så varm at du ikke kan ta på den. Denne funksjonen er spesielt viktig for å forebygge at barn brenner seg på varme kraner – nå blir baderommet trygt for hele familien.

SafeStop-knapp som beskytter huden mot skålding.

Denne sikkerhetsfunksjonen er satt til 38 °C for å beskytte brukere, spesielt barn, mot å skru opp temperaturen for høyt. Du kan enkelt justere SafeStop-innstillingen til temperaturer høyere enn 38 °C slik at den passer dine behov.

GROHE EcoJoy® – godt for miljøet og for lommeboken

Med GROHE EcoJoy® får du all komfort du forventer fra en GROHE-dusj samtidig som du reduserer vannforbruket med inntil 40 %. Denne vannsparende teknologien er ikke bare positiv for miljøet, den vil også redusere regningene dine.

GROHE EasyReach-skål – ha dusjsåpen og sjampoen for hånden

Med GROHE EasyReach-skålen har du alltid dusjsåpen og sjampoen for hånden. Den flate skålen passer sammen med kranen din. Den er elegant å se på og enkel å holde ren.

GROHE DreamSpray® for en luksuriøs dusjopplevelse

GROHE DreamSpray®-teknologien gjør din daglige dusj til en luksuriøs og avslappende opplevelse. Den avanserte utformingen av dusjhodet sikrer balansert vannmengde fra alle dyser, uansett hvilket strålemønster du velger.

GROHE TrioMassage-strålemønster – revitaliserende trippel massasjeeffekt til hode, nakke og skuldre

Den unike kombinasjonen av vårt dynamiske Bokoma-strålemønster (hvor dysene åpnes og lukkes for å få en «pusteeffekt») og to pulserende strålemønster gir en perfekt massasjeeffekt til hode, nakke og skuldre – både avslappende og revitaliserende.

PureRain-strålemønster: supermykt, som varmt sommerregn

GROHE Rain-strålemønsteret er videreutviklet i PureRain-strålemønsteret slik at du blir innhyllet av enda større og mykere vanndråper.

Regnstråle – som mykt sommerregn mot huden

Nyt den avslappende regnstrålefølelsen mot huden. Dette myke strålemønsteret minner om varmt sommerregn og beroliger kropp og sinn slik at du kan vaske bort spenninger og stress.

GROHE Rain O2-stråle – fantastisk myk og beroligende

Nyt en luksuriøs dusj med GROHE Rain O2-strålemønsteret. Det trekkes luft inn i dusjen. Luften blandes med vannet for å gi en mykere og bredere stråle – en unik, avslappende følelse for kropp og sjel.

One-Click dusjing – nå kan du enkelt bytte mellom, eller kombinere strålemønstre

Med en GROHE-dusj kan du enkelt trykke på en knapp for å velge og kombinere forskjellige strålemønstre. Nyt en beroligende hodemassasje eller følelsen av mykt sommerregn mot huden. Med One-Click dusjing kan du kombinere de forskjellige mønstrene til din egen, personlige dusjopplevelse.

SpeedClean – du slipper kalkbelegg på dusjhodet

Med våre SpeedClean-dyser er kalkbelegg en saga blott: det integrerte antikalksystemet gjør at rengjøringen av dysene på ditt GROHE dusjhode går som en lek. Kalkbelegg på de fleksible silikondysene kan du enkelt tørke bort med hånden din.

Krombelegget beskyttes av InnerWater Guide

En kraftig isolering av vannveiene i hånddusjen forhindrer at overflaten blir varm, så den blir aldri så varm at du ikke kan berøre den. Samtidig beskytter den kromfinishen på din GROHE dusj slik at den blir enda mer slitesterk.

Enkelt å rengjøre takket være GROHE StarLight® krombelegget

Tørk av kranen med en tørr klut – den ekstra glatte overflatefinishen er ripesikker og gir en varig glans. Du sparer mye tid på rengjøring, og kranen ser alltid blank og ny ut.

TwistFree – sørger for at dusjslangen ikke krøller seg

TwistFree dusjslanger er inspirert av det vi alle har opplevd. Du har sikkert også hatt en dusjslange som har krøllet seg? TwistFree sørger for at dusjslangen forblir fleksibel og henger rett, slik at du slipper å bekymre deg.

GROHE EasyClean – avtakbar sprutplate for enkel rengjøring

Med GROHE EasyClean-systemet kan sprutplaten fjernes fra hodedusjen og rengjøres på et øyeblikk. Skyll den, så ser den ny ut.

GROHE EasyLogic – tydelig merking på kranen for enkel bruk  

Temperaturmerkene er på kranen istedenfor på hendlene slik at du umiddelbart ser hvilken vei du må vri for å oppnå ønsket temperatur. Hendler og håndtak er utformet slik at de skal være enkle å bruke for hele familien.

Reservedeler

Stillingsnummer Produktbeskrivelse Bestillingsnummer
Valgfritt tilbehør
1 Thermostat-Kompaktkartusche 1/2" 47439000
2 patron 48297000
3 tilbakeslagsventil 4901000M
4 tilbakeslagsventil 08565000
5 sil 2 stk 0700200M
6 dusjbunn 48348000
7 deksel 48482000
8 pipenøkkel 49059000*
9 patron THM 47175000*
10 RSH SmartControl avstandsskive 26385000*
11 RSH SmartControl rør 48349000*
12 RSH SmartControl rør 48350000*

Shower systems

26361LS0
måne hvit
Tilføy produktet til din produktliste
20 835,00 kr Veiledende pris inkl. moms
Dusjsystem med termostat for veggmontering
26250LS0
måne hvit
Tilføy produktet til din produktliste
22 141,00 kr Veiledende pris inkl. moms
Dusjsystem med termostat for veggmontering
26250000
krom
Tilføy produktet til din produktliste
22 751,00 kr Veiledende pris inkl. moms
Dusjsystem med termostat for veggmontering
26361000
krom
Tilføy produktet til din produktliste
21 243,00 kr Veiledende pris inkl. moms
Dusjsystem med termostat for veggmontering
26446LS0
måne hvit
Tilføy produktet til din produktliste
22 966,00 kr Veiledende pris inkl. moms
Kombi dusjsystem med termostat, utsatt / skjult
Rainshower SmartControl

Rainshower SmartControl

3D Showering
Drücken, Drehen, Duschen
Push, Turn, Shower

Vis kolleksjon
Bathroom Brochure
Brosjyre
Bathroom Brochure

Luxury fittings & showers for exceptional bathrooms.