Masters of Technology

GROHEs ansatte blir ansett som Masters of Technology av bransjen på grunn av deres innovasjoner, fremdragende design og prisvinnende armaturer.

Med en kombinasjon av deres avanserte håndverk og deres banebrytende tilnærming til effektiv teamarbeid og prosesser, tar våre Masters of Technology ledelsen i å utvikle, designe og produsere vårt fremragende produktsortiment, ved å hele tiden teste og finjustere hvert eneste produkt for å sikre vår kundetilfredshet.

Resultatet: Tidløst design, og kvalitet som varer en hel levetid. GROHEs produkter overrasker forbrukere Igjen og igjen med unike egenskaper som gir "Pure Freude a Wasser". Når du bruker et GROHE-produkt, kan du føle forskjellen.

Masters of Technology

Melanie Papadias,

Melanie Papadias, ... Master of Technology, lytter til GROHE Whisper-vattenteknologien som hun tester i akustikklabben.

GROHE Whisper

Manfred Kühn,

... Master of Technology, forvandler dusjen til en spa-opplevelse med GROHE Rainshower-hodet.

GROHE DreamSpray

Theocharis Liolis,

... Master of Technology, produserer uovertruffen slitesterke tappekraner med GROHE StarLight.

GROHE StarLight

Martin Weiss,

... Master of Technology, tester termoelementet i GROHE TurboStat-patronen som reagerer på endringer i vanntrykk på varme og kalde forsyninger for å opprettholde en konstant temperatur og strømning i blinke i et øye.

GROHE TurboStat

Ruurd van Leeuwen,

... Master of Technology, tester den innebygde GROHE CoolTouch teknologien, som sørger for at dusjoverflaten holder seg til en sikker temperatur til tross for strømmen av varmt vann.

GROHE CoolTouch

Jeannine Fischer,

... Master of Technology, bruker en kraftmåler for å bestemme hvor lite trykk som er nødvendig for å betjene en spak utstyrt med GROHE SilkMove-teknologi.

GROHE SilkMove

Julia Neumann,

... Master of Technology, måler GROHE Reds vann, som oppvarmes til 100 ° C på et øyeblikk. GROHE CoolTouch-teknologien sikrer at overflaten aldri blir for varm til å håndtere til tross for svært høy temperatur på vannet.

GROHE CoolTouch

Niklas Michel,

... Master of Technology, tester og justerer vannhardheten til GROHE Blue for filtrert, nedkjølt og sprudlende vann rett fra kranen.

GROHE Blue

Karoline Schönbrunn,

... Master of Technology, bruker GROHE SPA-appen til å teste de mange funksjonene i F-digital Deluxe-dusjen som gjør at brukeren kan skape en skreddersydd spaopplevelse.

GROHE F-digital Deluxe

Janika Taschies,

... Master of Technology, bruker et spektrometer for å kontrollere at prøven passer perfekt til det keramiske belagt med GROHE Hygiene.

GROHE Masterbathroom

Michael Potthoff,

... Master of Technology, bruker et 3-D målebord for å sikre at keramisk sanitetsutstyr og kraner passer perfekt sammen.

GROHE BestMatch™