Finn showroom og installatør
Showrooms
  • Showroom
  • Installatør

Min Notatblokk

Du har ikke lagt til noen produkter

Når du har lagt produktene til notatblokken kan du laste ned listen til høyre her.

0 Produkt(er)
Last ned som PDF
Slett

Dette produktet er allerede i din Notatblokk

New Tempesta 100 Veggholdersett 2 sprays

2780300E - New Tempesta 100 Veggholdersett 2 sprays
  • krom
Produktnummer 2780300E
EAN 4005176914386
529.00 kroner Veiledende pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

GROHE New Tempesta 100 veggholdersett har to strålemønster og vannbesparende funksjon

Består av en GROHE New Tempesta 100 dusj, veggfeste og dusjslange. Settet gir baderommet komfort og praktiske funksjoner. Gjør dusjen til en spa-liknende opplevelse ved hjelp av de to strålemønstrene. Rain innhyller deg med følelsen av varmt sommerregn, mens den kraftige Jet-strålen gir ny energi. Den er også perfekt når du skal rengjøre dusjen eller badekaret. GROHE StarLight kromfinishen får baderommet til å skinne. SpeedClean antikalk-systemet sørger for at du slipper å bekymre deg for kalkbelegg på dusjhodet. GROHE EcoJoy-teknologi begrenser vannforbruket til 5,7 liter i minuttet, slik at du sparer dyrebare ressurser samtidig som du sparer penger. Og hvis du kommer i skade for å miste hånddusjen, beskytter ShockProof silikonringen mot skader. Det perfekte valget.

Produktfordeler

Enkelt å rengjøre takket være GROHE StarLight® krombelegget

Tørk av kranen med en tørr klut – den ekstra glatte overflatefinishen er ripesikker og gir en varig glans. Du sparer mye tid på rengjøring, og kranen ser alltid blank og ny ut.

GROHE EcoJoy® – godt for miljøet og for lommeboken

Med GROHE EcoJoy® får du all komfort du forventer fra en GROHE-dusj samtidig som du reduserer vannforbruket med inntil 40 %. Denne vannsparende teknologien er ikke bare positiv for miljøet, den vil også redusere regningene dine.

GROHE DreamSpray® for en luksuriøs dusjopplevelse

GROHE DreamSpray®-teknologien gjør din daglige dusj til en luksuriøs og avslappende opplevelse. Den avanserte utformingen av dusjhodet sikrer balansert vannmengde fra alle dyser, uansett hvilket strålemønster du velger.

Regnstråle – som mykt sommerregn mot huden

Nyt den avslappende regnstrålefølelsen mot huden. Dette myke strålemønsteret minner om varmt sommerregn og beroliger kropp og sinn slik at du kan vaske bort spenninger og stress.

Jetstråle – oppfriskende massasje og effektiv rengjøring

Den perfekte kombinasjonen: når du trenger energipåfyll, vil vår dynamiske jetstråle revitalisere huden din. Når du er ferdig med å dusje, kan du enkelt rengjøre dusjen eller badekaret med den kraftige vannstrålen.

Krombelegget beskyttes av InnerWater Guide

En kraftig isolering av vannveiene i hånddusjen forhindrer at overflaten blir varm, så den blir aldri så varm at du ikke kan berøre den. Samtidig beskytter den kromfinishen på din GROHE dusj slik at den blir enda mer slitesterk.

SpeedClean – du slipper kalkbelegg på dusjhodet

Med våre SpeedClean-dyser er kalkbelegg en saga blott: det integrerte antikalksystemet gjør at rengjøringen av dysene på ditt GROHE dusjhode går som en lek. Kalkbelegg på de fleksible silikondysene kan du enkelt tørke bort med hånden din.

ShockProof silikonring beskytter dusjhodet

GROHE dusjhoder kombinerer intelligent teknologi på innsiden og smarte funksjoner på utsiden. For eksempel GROHE ShockProof, en silikonring som er montert rundt dusjhodet for å beskytte det hvis du mister det i gulvet.

Tekniske data og vedlikehold

Teknisk informasjon

Teknisk produktinformasjon
Vis måltegninger

Vedlikehold

Vedlikehold

Reservedeler

Stillingsnummer Produktbeskrivelse Bestillingsnummer
* Optional accessories
1 sil 2 stk 0700200M
Bathroom Brochure
Brosjyre
Bathroom Brochure

Luxury fittings & showers for exceptional bathrooms.