Finn showroom og installatør
Showrooms
  • Showroom
  • Installatør

Min Notatblokk

Du har ikke lagt til noen produkter

Når du har lagt produktene til notatblokken kan du laste ned listen til høyre her.

0 Produkt(er)
Last ned som PDF
Slett

Dette produktet er allerede i din Notatblokk

New Tempesta 100 Hånddusj 1 spray

27852000 - New Tempesta 100 Hånddusj 1 spray
  • krom
Produktnummer 27852000
EAN 4005176917493
271.00 kroner Veiledende pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

GROHE New Tempesta 100 hånddusj med slitesterk kromfinish og Rain-strålemønster

Når dagen er over, kan du slappe av med følelsen av å bli innhyllet i varmt sommerregn. New Tempesta 100-kolleksjonens hånddusj lar deg nyte denne følelsen hver eneste dag. Drøm deg bort under Rain-strålemønsteret, og nyt den perfekte vannmengden fra hver eneste dyse takket være GROHE DreamSpray-teknologien. Hånddusjen har GROHE StarLight kromfinish, så den vil også bli et midtpunkt på baderommet. Den er slitesterk og beholder glansen i mange år. Hvis du mister den, vil ShockProof-ringen av silikon beskytte den mot skader både på inn- og utsiden. Et smart valg som kommer til å forbedre baderommet ditt.

Produktfordeler

Enkelt å rengjøre takket være GROHE StarLight® krombelegget

Tørk av kranen med en tørr klut – den ekstra glatte overflatefinishen er ripesikker og gir en varig glans. Du sparer mye tid på rengjøring, og kranen ser alltid blank og ny ut.

GROHE DreamSpray® for en luksuriøs dusjopplevelse

GROHE DreamSpray®-teknologien gjør din daglige dusj til en luksuriøs og avslappende opplevelse. Den avanserte utformingen av dusjhodet sikrer balansert vannmengde fra alle dyser, uansett hvilket strålemønster du velger.

Regnstråle – som mykt sommerregn mot huden

Nyt den avslappende regnstrålefølelsen mot huden. Dette myke strålemønsteret minner om varmt sommerregn og beroliger kropp og sinn slik at du kan vaske bort spenninger og stress.

Krombelegget beskyttes av InnerWater Guide

En kraftig isolering av vannveiene i hånddusjen forhindrer at overflaten blir varm, så den blir aldri så varm at du ikke kan berøre den. Samtidig beskytter den kromfinishen på din GROHE dusj slik at den blir enda mer slitesterk.

SpeedClean – du slipper kalkbelegg på dusjhodet

Med våre SpeedClean-dyser er kalkbelegg en saga blott: det integrerte antikalksystemet gjør at rengjøringen av dysene på ditt GROHE dusjhode går som en lek. Kalkbelegg på de fleksible silikondysene kan du enkelt tørke bort med hånden din.

ShockProof silikonring beskytter dusjhodet

GROHE dusjhoder kombinerer intelligent teknologi på innsiden og smarte funksjoner på utsiden. For eksempel GROHE ShockProof, en silikonring som er montert rundt dusjhodet for å beskytte det hvis du mister det i gulvet.

Tekniske data og vedlikehold

Teknisk informasjon

Vis måltegninger

Vedlikehold

Vedlikehold

Reservedeler

Stillingsnummer Produktbeskrivelse Bestillingsnummer
* Optional accessories
1 sil 2 stk 0700200M
Bathroom Brochure
Brosjyre
Bathroom Brochure

Luxury fittings & showers for exceptional bathrooms.