Finn showroom og installatør
Showrooms
  • Showroom
  • Installatør

Min Notatblokk

Du har ikke lagt til noen produkter

Når du har lagt produktene til notatblokken kan du laste ned listen til høyre her.

0 Produkt(er)
Last ned som PDF
Slett

Dette produktet er allerede i din Notatblokk

GROHE BLUE®

Kjøkkenarmaturer med vannfilter

Ingen grunn til å bære rundt på tunge vannflasker lenger

Vann er den mest fascinerende av alle elementene på vår planet. Og vannpreferanser kan være like individuelle som smak i design. Med GROHE Blue® kan vi imøtekomme din eksakte smak. Liker du ditt vann flatt, med litt kullsyre eller mer kullsyre? Filtrert direkte fra ditt eget kjøkken? Ditt ønske er vår oppdrag.

  • For filtrert, kjølt og karbonisert vann, velg GROHE Blue® Avkjølt og brusende.
  • GROHE Blue® Pure filtersystem er perfekt for de som fortsatt liker, ikke-avkjølt vann.

FILTRERT, AVKJØLT MED KULLSYRE

GROHE Blue®kombinerer enestående design og nyskapende teknologi. Et høyytelsesfilter, kjøler og karbonator gir en ren smakopplevelse - like enkelt som å bruke en standard kjøkkenmontering.

Temperaturen og intensiteten til vannstrømmen reguleres som vanlig ved hjelp av betjeningshåndtaket, mens du ved hjelp av venstre dreiebryter med integrert LED-display kan velge mellom filtrert, avkjølt vann, med eller uten kullsyre.

Kanskje du i tillegg ønsker at kjøkkenkranen skal uttrykke din smak når det gjelder design? Med GROHE Blue®-teknologien kan du velge mellom fire fantastiske design. Velg mellom den klassiske GROHE Blue® med C- eller U-formet tut, GROHE Blue® K7 eller GROHE Blue® Minta.

GROHE Blue K7
GROHE Blue Minta

GROHE Blue® Mono

GROHE Blue

Hvis du ikke ønsker å gi opp ditt velfungerende kjøkkenkran, men fortsatt ønsker å nyte fordelene med GROHE Blue®, har vi en annen løsning for deg: Mono-versjonen av GROHE Blue®.

Mono betjeningshåndtaket kan enkelt installeres på benkeplaten din ved siden av din eksisterende kjøkkenkran.

Det beste med denne kranen? Den er designet for å fylle flasker og karafler. som GROHE Blue® karafel. Barna elsker det - en forfriskende, egen smakopplevelse.

MER MILJØVENNLIG

GROHE EcoJoy

GROHE Blue® kombinerer bekvemmelighet og en sunn livsstil i en miljøbevisst pakke. Sammenlignet med forurensning og energiforbruk forårsaket av fylling og transport av mineralvann i flasker, har filtrert vann fra kranen en ubetydelig miljøpåvirkning.

GROHE Blue® sparer ressurser og penger, det trengs sju liter vann for å plassere bare en liter flaskevann på hyllen i supermarkedet. Energi spares også, da man ikke lenger bruker tid og energi på å bære tunge flasker hjem og resirkulere dem etterpå.