Finn showroom og installatør
Showrooms
  • Showroom
  • Installatør

Min Notatblokk

Du har ikke lagt til noen produkter

Når du har lagt produktene til notatblokken kan du laste ned listen til høyre her.

0 Produkt(er)
Last ned som PDF
Slett

Dette produktet er allerede i din Notatblokk

GROHE PROFESSIONAL WATERSYSTEMS

PERFEKT TIL SMÅ OG STORE BEDRIFTSKONTORER

Hvilket vannsystem er best for din bedrift?

GROHE BLUE PROFESSIONAL

FILTRERT, NEDKJØLT OG SPRUDLENDE VANN FRA KRANEN

Si farvel til klumpete vannflasker med GROHE Blue Professional, vannsystemet som gjør vanlig vann fra kranen til noe mye mer spennende. Få vellsmakende og filtrert vann med eller uten kullsyre rett fra kranen med dette innovative vannsystemet. Den har de samme funksjonene som en vanlig kjøkkenkran. GROHE Blue Professional vannsystemet bruker kontorets vanninntak, mens filteret er plassert pent under vasken og fjerner urenheter slik at du får rent og godt drikkevann.

Utforsk GROHE Blue PROFESSIONAL

GROHE RED

KOKENDE VANN RETT FRA KRANEN

På arbeidsplasser går det fort mye av te og kaffe! Med GROHE Red slipper man å stå i kø for vannkokeren og man får mindre rot i kontorkjøkkenet. GROHE Red leverer kokende varmt vann fra kranen på et øyeblikk. Slik kan du spare både tid og energi ved å koke akkurat den mengden du trenger. Den har alle funksjonene til en standard kjøkkenkran, pluss vellsmakende vann til 100°C til når du trenger det.

Utforsk GROHE Red

Har du allerede kjøpt GROHE BLUE Professional eller GROHE Red?

Registrer deg og få flere fordeler! Ved å registrere ditt GROHE vannsystem nå får du et ekstra år med garanti! Klikk på linken under, velg produktet ditt og skriv inn kjøps- og installasjonsdato. Så enkelt er det!

REGISTRER NÅ