Finn showroom og installatør
Showrooms
  • Showroom
  • Installatør

Min Notatblokk

Du har ikke lagt til noen produkter

Når du har lagt produktene til notatblokken kan du laste ned listen til høyre her.

0 Produkt(er)
Last ned som PDF
Slett

Dette produktet er allerede i din Notatblokk

Feel Ettgrepskjøkkenbatteri

31486000 - Feel Ettgrepskjøkkenbatteri
  • krom
  • supersteel
Produktnummer 31486000
EAN 4005176341069
4 011,00 kr Veiledende pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

GROHE Feel kjøkkenkranen kombinerer fantastisk funksjonalitet og moderne design.

På kjøkkenet betyr funksjonalitet alt. Derfor er GROHE Feel-kolleksjonen utformet for å være enkel å bruke, fleksibel og pålitelig – helt fra installasjonen. Vår bruksanvisning gjør jobben til en lek. Den har også GROHE EasyDock-teknologi som sørger for at dusjhodet automatisk trekkes inn i tuten takket være lavfriksjonsslangen Glideflex og en motvekt av bly. Alle GROHE Feel-kraner har det sofistikerte og minimalistiske utseendet som definerer kolleksjonen, og som understrekes på en vakker måte av GROHE Starlight-kromfinishen. De er også enkle å holde rene. Du bruker bare en tørr klut for å fjerne alle merker. Den jevne 360˚ svingradiusen er perfekt for doble vasker eller kjøkkenøyer, og den keramiske GROHE SilkMove-patronen gjør det enkelt å justere både vannmengde og temperatur. Strålesamleren i dusjhodet har SpeedClean silikondyser som gjør det enkelt å fjerne kalkbelegg. Du får også den profesjonelle ytelsen fra GROHEs nedtrekkbare dusjhode med to strålemønster som gjør det enkelt å skylle eller rengjøre ting. GROHE Feel – ytelse og design som sørger for at kjøkkenoppgavene blir en ren fornøyelse.

Produktfordeler

Uttrekkbart dusjhode med to strålemønster

Når du trenger større rekkevidde for å fylle kjeler eller rengjøre vasken, kan du bare trekke ut dusjhodet. Trykk på knappen for å bytte til den kraftigere jetstrålen. Når du slår av kranen, går den automatisk tilbake til den fine strålen.

EasyDock – automatisk inntrekking av dusjhodet inn i tuten

EasyDock-systemet har en Glideflex® lavfriksjonsslange og en liten blymotvekt som sørger for at dusjhodet trekkes inn i tuten igjen. Denne teknologien gjør det også veldig enkelt å installere kranen.

Høy tut gjør det enkelt å fylle høye kjeler

Denne høye tuten gjør det enkelt å vaske store kjeler, og din GROHE-kran takler alle utfordringene som kjøkkenet kan by på. GROHE-produkter er spesialtilpasset dine behov og hjemmets krav – slik at du får ultimat komfort.

Svingradius 360° – ekstra enkel betjening i alle retninger gjør den enkel å bruke

Full fleksibilitet: ekstra enkel å bevege i alle retninger gjør den enkel å bruke (for eksempel når du veksler mellom to vasker)

Enkelt å rengjøre takket være GROHE StarLight® krombelegget

Tørk av kranen med en tørr klut – den ekstra glatte overflatefinishen er ripesikker og gir en varig glans. Du sparer mye tid på rengjøring, og kranen ser alltid blank og ny ut.

GROHE SilkMove® patronteknologi for enkel bruk

Denne premiumkranen har teknologi for kontinuerlig variabel vanntemperatur og vannmengde slik at hendelen er enkel å bruke, selv etter mange års bruk.

SpeedClean antikalksystem for rask og enkel kalkfjerning

Vårt SpeedClean antikalksystem sørger for at kalkbelegg på kranen eller dusjen aldri blir et problem igjen. Alle dusjhoder har fleksible silikondyser som enkelt kan tørkes for å fjerne kalkbelegg. Tutene har liknende silikondyser og er like enkle å rengjøre. Rengjøringen er unnagjort på et øyeblikk, og du slipper å skure.

Enkelt installasjonssystem med enkle instruksjoner

Du monterer denne kranen på et øyeblikk. Det enkle installasjonssystemet består av noen få deler og er veldig enkelt å bruke. Kranen leveres med fleksible slanger og tydelige instruksjoner som gjør installasjonen til en lek.

Tekniske data og vedlikehold

Teknisk informasjon

Teknisk produktinformasjon Teknisk produktinformasjon
Vis måltegninger

CAD data

3D DXF-Data

Vedlikehold

Vedlikehold

Reservedeler

Stillingsnummer Produktbeskrivelse Bestillingsnummer
Valgfritt tilbehør
1 håndgrep 46642000
2 patron 35mm 46374000
3 skruforbindelse 46460000
4 spyledusj 46857000
4.1 tilbakeslagsventil 08565000
4.2 perlator 13997000
5 dusjslange 48293000
6 tilskruing 46346000
7 stikkobling 46338000
8 pipenøkkel 19332000*