GROHE SENSIA ARENA PÅ HOTELLER I VERDENSKLASSE.

Mange av de beste hotellene rundt om i verden har allerede valgt GROHE Sensia Arena.

WALDORF ASTORIA

BERLIN, TYSKLAND
Elegant og tidløst hotell som inngår i denne klassiske New York-kjeden, lokalisert i en skyskraper med utsikt over den verdensberømte Berlin Zoo.

"Vi valgte GROHE ettersom deres design er klassisk og passer veldig bra med vårt overordnede konsept. I tillegg er produktene veldig pålitlige og holdbare over tid! "

Xavier Pilloton, Arkitekt & CEO, Inter Art Etudes

Photography: Noshe

LA CHENEAUDIÈRE

COLROY-LA-ROCHE, FRANKRIKE
Dette 5-stjerners spa-hotellet tilbyr besøkende en pause fra hverdagen, med et design like naturlig og elegant som fjellandskapet som omgir det.

Photography: Jonathan Savoie

Photography: Noshe

"La Cheneaudière's terrasserom og bad ble bygget for over tretti år siden - det var på høy tid å renovere rommene. Vi har bygget fullstendig om, på en fremtidsrettet måte både fra et materielt og innredningsmessig synspunkt. GROHEs Sensia Arena er helt i tråd med dette fokuset på fremtidens innredning. "

Sarah Marc, Projart og Jean-Philippe Marc, Atelier d’architecture JP Marc

Photography: Noshe

VESPER HOTEL

NOORDWIJK, NEDERLAND
Med en god blanding av vintage og moderne design, tilbyr dette hotellet gjestene det perfekte stedet å se på solnedgangen.

Photography: Maarten Willemstein

Photography: Maarten Willemstein

"Vi liker GROHE produkter fordi designmessig gir de en veldig moderne, men likevel klassisk følelse. Det er ikke overdrevet men nedtonet design. GROHE inventar og porselen blir en del av arkitekturen og en del av badets design, noe som gjør det spesielt fint. "

Bart Akkerhuis, Studio Akkerhuis

Photography: Maarten Willemstein

Vi bruker informasjonskapsler for å sikre at vi gir deg den beste brukeropplevelsen på nettsiden vår. Hvis du fortsetter besøket, antar vi at du ønsker å motta alle informasjonskapsler. Finn mer detaljert informasjon om hvordan informasjonskapsler blir brukt på dette nettstedet i vår personvernerklæring