Finn showroom og installatør
Showrooms
  • Showroom
  • Installatør

Min Notatblokk

Du har ikke lagt til noen produkter

Når du har lagt produktene til notatblokken kan du laste ned listen til høyre her.

0 Produkt(er)
Last ned som PDF
Slett

Dette produktet er allerede i din Notatblokk

Innebygde dusjer

DE SKJULTE FORDELENE MED INNEBYGD TEKNOLOGI

Plass: Vi ønsker alle mer plass, spesielt i dusjen hvor det ofte er trangt. Med skjult installasjon og meget slankt design gir GROHE SmartControl Skjult bedre plass under dusjen og gir også et ryddigere inntrykk. Den har også mange praktiske fordeler: Rengjøringen går raskere og er enklere takket være det flate og strømlinjeformede designet.

REN MINIMALISME: GROHTHERM SMARTCONTROL & RAINSHOWER 310 SMARTACTIVE

Hvis du har luksusen til å planlegge badet ditt fra bunnen, er Grotherm SmartControl i kombinasjon med Rainshower SmartActive 310 et fantastisk alternativ. Rainshower 310 SmartActive har så mye å tilby at det er vanskelig å vite hvor man skal begynne. Den er slank og minimalistisk og passer inn på alle baderom med sitt moderne og tidløse design, og rengjøring blir enklere og mer effektivt. Dusjing blir en nytelse du kan se frem til hver dag, takket være det store dusjhodet samt to forskjellige dusjmønstre slik at du kan velge mellom en myk og beroligende GROHE PureRain-stråle og vår nye, stimulerende GROHE ActiveRain – eller en kombinasjon av begge.

PERFEKT OVERFLATE
FOR BÅDE RUNDT OG FIRKANTET DESIGN

PERFEKT OVERFLATE
FOR BÅDE RUNDT OG FIRKANTET DESIGN

SKYLL VEKK SJAMPO
SKYLL VEKK STRESS

Du kan velge mellom mildt sommerregn og skikkelig styrtregn, bare med et knappetrykk. GROHE ActiveRain-strålen gir et kraftig strålemønster som skyller ut alle spor av sjampo, raskt og effektivt, og stimulerer hodebunnen din slik at du får en skinnende ren følelse. Eller du kan bytte til GROHE PureRain-stråle og slappe av under en myk og forfriskende regndusj.

Designet til GROHE SmartControl handler om mye mer enn det funksjonelle. Det slanke og strømlinjeformede designet passer perfekt i ethvert bad. De 10 mm tynne veggplatene gjør GROHE SmartControl Skjult-dekorsettene både elegante og plassbesparende.

DET BESTE FRA TO VERDENER:
GROHE SMARTCONTROL COMBI DUSJSYSTEM

GROHE SmartControl Combi-dusjsystemet er utrolig fleksibelt og tilbyr en rekke forskjellige monteringsmuligheter og kombinasjoner.

Du kan for eksempel plassere termostaten ikke bare under dusjhodet, men også på en av sideveggene i dusjen. Fleksibiliteten gjør at du kan kombinere termostaten med andre hodedusjer, hånddusjer eller kroppsdusjer fra GROHE, og dermed skape din personlige dusjopplevelse. Du har også muligheten til å gjøre om badet ditt til en dusj, ved å kombinere SmartControl-termostaten med badekar og en hånddusj.

SmartControl Combi er tilgjengelig i Duo og Mono-versjoner, og tilbyr også hylleplass for sjampo og dusjsåpe. Og fordi rørene ligger inne i veggen, forenkles også rengjøringen. Nok en fordel du kan forvente fra GROHE SmartControl Combi-dusjsystemet.

Rainshower 360 hodedusjer gir deg valget mellom forskjellige stråletyper: fra den deilig oppfriskende GROHE PureRain-strålen til den forfriskende Bokoma-strålen og Massasje-strålene

GROHE SmartControl Excealed kombinerer intuitiv bruk av SmartControl-knappene og den ultimate dusgjlede. Ikke bare kan du velge mellom spraymønstere, men du kan også justere til den perfekte temperaturen og vannmengde - for å skape din individuelle dusjopplevelse.

Finn den riktige GROHE SmartControl dusjen som vil passe dine behov. Help Me Choose

DEN PERFEKTE DUSJEN
NÅ ER DET DIN TUR