Finn showroom og installatør
Showrooms
  • Showroom
  • Installatør

Min Notatblokk

Du har ikke lagt til noen produkter

Når du har lagt produktene til notatblokken kan du laste ned listen til høyre her.

0 Produkt(er)
Last ned som PDF
Slett

Dette produktet er allerede i din Notatblokk

Essence Foot Control Elektronisk kjøkkenarmatur,ettgreps 1/2“

30311000 - Essence Foot Control Elektronisk kjøkkenarmatur,ettgreps 1/2“
  • krom
  • supersteel
Produktnummer 30311000
EAN 4005176351259
NRF-nr. 4221339
8,994.00 kr Veiledende pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

GROHE Essence FootControl kjøkkenkran – slank design og kraftig ytelse til en fantastisk pris!

Hvis du vil gjøre kjøkkenet ekstra funksjonelt, bør du ta en titt på ettgreps kjøkkenblandebatteriet GROHE Essence FootControl. Den sylinderformede kroppen og L-formede tuten gjør at det passer perfekt på ethvert moderne kjøkken, og det er fullt av fantastisk teknologi. Du kan åpne og stenge kranen med foten ved hjelp av det fantastiske FootControl-systemet, helt perfekt når du vasker opp, vasker hendene eller løfter tunge kjeler. Den høye tuten har GROHEs uttrekkbare dusjhode med to strålemønster, en fin stråle og en kraftig jetstråle, som maksimerer vaskekraften. Dusjhodet trekker seg til og med automatisk inn i tuten igjen ved hjelp av GROHE EasyDock-systemet. Den er også en fornøyelse å bruke. Keramiske SilkMove-patroner gjør det enkelt å justere både vannmengde og temperatur. Flere lag med ren StarLight kromfinish sørger for at denne ettgreps designerkranen får en fantastisk og varig glans. Det enkle installasjonssystemet gjør at monteringen av denne etthulls monoblokken går som en lek. GROHE Essence kjøkkenkran med elektronisk FootControl – moderne stil kombinert med revolusjonerende teknologi!

Produktfordeler

Bruk føttene, og ha hendene fri

GROHE FootControl-kraner kan åpnes med foten slik at du har hendene fri. I tillegg slipper du at kranen blir skitten. Denne nye kjøkkenfunksjonen gjør det enklere enn noen gang å fylle store kjeler og vaske tallerkener eller hendene dine uten at kranen blir skitten.

Uttrekkbart komfortdusjhode med to strålemønster

Uansett om du vasker grønnsaker, rengjør vasken eller fyller kjeler, vil det uttrekkbare komfortdusjhodet gi maksimal bevegelsesfrihet på kjøkkenet. Trykk på en knapp for å veksle mellom en fin eller en kraftig jetstråle slik at oppgavene på kjøkkenet går som en lek.

EasyDock – automatisk inntrekking av dusjhodet inn i tuten

EasyDock-systemet har en Glideflex® lavfriksjonsslange og en liten blymotvekt som sørger for at dusjhodet trekkes inn i tuten igjen. Denne teknologien gjør det også veldig enkelt å installere kranen.

Høy tut gjør det enkelt å fylle høye kjeler

Denne høye tuten gjør det enkelt å vaske store kjeler, og din GROHE-kran takler alle utfordringene som kjøkkenet kan by på. GROHE-produkter er spesialtilpasset dine behov og hjemmets krav – slik at du får ultimat komfort.

Svingradius 360° – ekstra enkel betjening i alle retninger gjør den enkel å bruke

Full fleksibilitet: ekstra enkel å bevege i alle retninger gjør den enkel å bruke (for eksempel når du veksler mellom to vasker)

Enkelt å rengjøre takket være GROHE StarLight® krombelegget

Tørk av kranen med en tørr klut – den ekstra glatte overflatefinishen er ripesikker og gir en varig glans. Du sparer mye tid på rengjøring, og kranen ser alltid blank og ny ut.

GROHE SilkMove® patronteknologi for enkel bruk

Denne premiumkranen har teknologi for kontinuerlig variabel vanntemperatur og vannmengde slik at hendelen er enkel å bruke, selv etter mange års bruk.

SpeedClean antikalksystem for rask og enkel kalkfjerning

Vårt SpeedClean antikalksystem sørger for at kalkbelegg på kranen eller dusjen aldri blir et problem igjen. Alle dusjhoder har fleksible silikondyser som enkelt kan tørkes for å fjerne kalkbelegg. Tutene har liknende silikondyser og er like enkle å rengjøre. Rengjøringen er unnagjort på et øyeblikk, og du slipper å skure.

Enkelt installasjonssystem med enkle instruksjoner

Du monterer denne kranen på et øyeblikk. Det enkle installasjonssystemet består av noen få deler og er veldig enkelt å bruke. Kranen leveres med fleksible slanger og tydelige instruksjoner som gjør installasjonen til en lek.

Tekniske data og vedlikehold

Teknisk informasjon

Teknisk produktinformasjon Teknisk produktinformasjon
Vis måltegninger

Vedlikehold

Vedlikehold