Finn showroom og installatør
Showrooms
  • Showroom
  • Installatør

Min Notatblokk

Du har ikke lagt til noen produkter

Når du har lagt produktene til notatblokken kan du laste ned listen til høyre her.

0 Produkt(er)
Last ned som PDF
Slett

Dette produktet er allerede i din Notatblokk

Store dusjhoder

Stadig flere prioriterer en “walk-in”-dusj eller en stor dusjnisje når badet skal renoveres. Etter hvert som plassen som avsettes til dusj, blir større, øker også etterspørselen etter store dusjhoder.

dusjhoder

Rainshower Dusjsystem til veggmontering

GROHE har store dusjhoder i utførelser for alle tenkelige baderomsløsninger. Rainshower® Jumbo er en stor hodedusj i krom med diameter på 400 mm, som monteres med en dusjarm på veggen eller i taket.

Et kvadratisk dusjhode i Serien Rainshower® F passer spesielt godt for minimalistiske dusjløsninger. Dusjhodet med diameter på 50 cm festes direkte i taket

Products for your shower

hånddusjer

Rainshower Solo Hånddusj

En stor hånddusj bør ha flere forskjellige stråletyper å velge blant. Store dimensjoner på opptil 160 mm diameter gjør dusjen til et perfekt valg som hode- og hånddusj i badekaret.

Dusjhodeteknologi
En viktig forutsetning for en behagelig dusjopplevelse er at vannet fordeles jevnt til alle dysene. Det krever et dusjhode der de enkelte dysene forsynes med vann uavhengig av hverandre.
Silikondyser på stråleplaten er et fornuftig valg uansett om du bor et sted der vannet er hardt eller ikke. Tørk av jevnlig med hånden, og du unngår kalkbelegg.

Hand shower designs

Recommended product ranges