Finn showroom og installatør
Showrooms
  • Showroom
  • Installatør

Min Notatblokk

Du har ikke lagt til noen produkter

Når du har lagt produktene til notatblokken kan du laste ned listen til høyre her.

0 Produkt(er)
Last ned som PDF
Slett

Dette produktet er allerede i din Notatblokk

3D Dusj
Drücken, Drehen, Duschen
Trykk, Vri, Dusj

SmartControl Skjult

DE IKKE-SÅ-SKJULTE FORDELENE MED SKJULT TEKNOLOGI

Plass: Vi ønsker alle mer plass, spesielt i dusjen hvor det ofte er trangt. Når du skal planlegge dusjen fra bunnen av, er GROHE SmartControl Skjult et meget godt alternativ. Med skjult installasjon og meget slankt design gir GROHE SmartControl Skjult bedre plass under dusjen og gir også et ryddigere inntrykk. Designfrihet: GROHE SmartControl skjult tilbyr også en rekke designmuligheter. Mange armatursett og dusjer, tilgjengelig i både rundt og firkantet form, sørger for at stilen du velger på baderommet også kan trekkes inn i dusjen. Den har også mange praktiske fordeler: Rengjøringen går raskere og er enklere takker være det flate og strømlinjeformede designet. Naturligvis har GROHE SmartControl Skjult de mange funksjonene som GROHE SmartControl Synlig og GROHE Kombi-dusjsystemet har: Fra nøyaktig og intuitiv justering av vannmengde og kontroll, til valg av strålemønster ved å trykke på en knapp.

ELEGANSEN VED SLANKT DESIGN

43 MM TOTAL FREMSPRING
Uansett hvor dyp installasjonen er, vil armaturet aldri overstige 43 mm. GROHE SmartControl Skjult kombinerer plassbesparende funksjonalitet i dusjen med et elegant utseende.

TYNNERE VEGGPLATER
Med tykkelse på kun 10 mm er GROHE SmartControl Skjult sin superslanke veggplate både elegant og plassbesparende.

SKJULT TETNINGSSYSTEM
GROHE SmartControl Skjult har et integrert tetningssystem som fullstendig eliminerer vann bak veggen.

MYE MER ENN DET MAN SER – EN PLATE SOM GJØR ALT

SKRU OPP VOLUMET –ELLER NED HVIS DU ØNSKER DET

GROHE SmartControl tilbyr ikke bare et utvalg av dusjsprayer, men også den nøyaktige kontrollen av vannstrømmen. GROHE SmartControl har en integrert volumkontroll som gir deg din egen dusjopplevelse. Et enkelt trykk på en knapp starter eller stopper dusjen. Og ved å vri på knappen får du nøyaktig kontroll over vannmengden. Takket være de tydelige symbolene på knappene, er det enkelt og intuitivt å betjene dem.

KONTROLLER OPP TIL 3 DUSJER MED BARE 1 ROSETT: Dagens trend er enkle bad og dusjkombinasjoner. Ulempen er at for at dette skulle fungere, trengte du to innkjøp og to rosetter for å styre en hånddusj og en to-sprayshodedusj: frem til i dag. GROHE Rapido SmartBox og GROHE SmartControl Skjult gjør det enkelt. Med bare ett montasjesett og en rosett, er det mulig å nyte to hodedusj-funksjoner samtidig. Med opptil tre SmartControl-ventiler pluss en termostat eller batteri i en rosett, tilbyr GROHE SmartControl Skjult halvparten av arbeidet for tre ganger dusjen. Dessuten, med GROHE SmartControl, er det mulig å nyte to hoveddusjsprayer samtidig. Designet for å være den perfekte kombinasjonen, leverer de nye Rainshower 310-dusjene en uvanlig dusjopplevelse.

RUND ELLER FIRKANTET?

GROHE SmartControl Skjult leveres i to ulike former – rundt og firkantet.

Den leveres også med to stilige overflater: klassisk krom og hvit akrylglassfor et subtilt og elegant design. Alle varianter passer perfekt sammen med GROHEs designkolleksjoner.

HELT ENKELT DEN PERFEKTE TEMPERATUREN -
TERMOSTAT MED GROHE TURBOSTAT-TEKNOLOGI

ALLTID RIKTIG TEMPERATUR:
FOR ULTIMAT KOMFORT OG SIKKERHET

GROHE TurboStat-teknologien ligger i hjertet av våre Grohtherm termostater. Termoelementets uovertruffene sensitivitet leverer ønsket temperatur på brøkdelen av et sekund, og holder den konstant igjennom hele dusjen. Du trenger ikke sløse tid, vann og energi på å finne den rette temperaturen. Og hvis kaldtvannstilførselen skulle feile reagerer den umiddelbart: varmtvannet vil skru seg av automatisk for å unngå brannskader. Grohtherm termostater leveres også med en 38°C SafeStop-knapp og kan komplimenteres med en ekstra begrensning på 43°C. Med GROHE TurboStat kan du gjøre mer enn å justere temperaturen, den vil kompansere nøyaktig for ujevnheter i vanntrykket for en jevn og behagelig dusjopplevelse.

SMARTCONTROL BATTERI

GROHE SmartControl Skjulte-blandebatterier kombinerer SmartControl-operasjon med manuell blandeteknologi. Tilgjengelig med en, to eller tre kontrollknapper, blandepatronene har fordelen av integrerte smussstrimler for bedre holdbarhet og enkel betjening.

FORM ELSKER FUNKSJON

Enten det er øyeblikkelig stimulering eller varmt sommerregn du ønsker i dusjen, GROHE Rainshower 310 SmartActive hodedusjen gir deg kontroll

  • GROHE PureRain - Den nye og forbedrede Rain Spray med større og mykere dråper for en mer luksuriøs dusjopplevelse
  • GROHE ActiveRain – En kraftig stråle, nyttig for å skylle ut sjampo eller for å stimulere hud og hodebunn - visualisert av en annen form av dyse
  • GROHE StarLight – Sprayplate med kromoverflate
  • NYHET: Som et alternativ til krom kan du få den fantastiske akrylglassplaten i Moon White
  • Forbedrede SpeedClean-dyser

Produktserie

Les mer om GROHE SmartControl

GROHE SMARTCONTROL
3D DUSJ –
TRYKK, VRI, DUSJ
GROHE Rapido SmartBox | GROHE SmartControl
SMART DESIGN