SmartControl Skjult

DE SKJULTE FORDELENE MED INNEBYGD TEKNOLOGI

Skreddersy dusjen din med GROHE SmartControl Skjult. Det slanke og intuitive systemet gir deg full kontroll over dusjopplevelsen din med en enkel trykk/vri-funksjon. Med sitt minimalistiske design er SmartControl Skjult ikke bare fin å så på, men den er lett å rengjøre. Den kan kombineres med et bredt spekter av hode- og hånddusjer for å gi deg all den fleksibiliteten du trenger.

Opplev SmartControl Skjult

MED KRAFTEN AV TRE

BRUK HÅNDDUSJEN FOR MAKSIMAL FLEKSIBILITET

OPPLEV EN NY MÅTE Å SLAPPE AV PÅ MED GROHE PURERAIN-SPRAY

KRAFTIG OG REVITALISERENDE: GROHE ACTIVERAIN-SPRAY

Slankt og sømløst design

Med en veggplate som kun er 10mm i tykk og knapper som kun går 43mm ut fra veggen leveres SmartControl Skjult med mange smart funksjoner på liten plass. SmartControl Skjult har også en integrert forsegling som stopper vannet fra å gå inn i veggen.

Fleksibel kontroll

Med SmartControl Skjult kan du kontrollere opptil tre dusjer med bare en kontrollenhet. SmartControl Skjult installeres med en GROHE Rapido SmartBox som kan ha opptil tre SmartControl-ventiler pluss en termostat. På denne måten kan du kan styre to dusjer og en hånddusj, alt på ett sted.

Integrert volumkontroll

Du kan enkelt bytte mellom spraymønster i hodedusjen eller kombinere dem med SmartControl Skjult. Den integrerte volumkontrollen gir deg en presis kontroll over vannmengden. Trykk på knappen for å starte eller stoppe vannet, og vri for å endre mengden. Med intuitive og lett gjenkjennelige symboler kunne den ikke vært enklere å betjene.

SmartControl blandebatterier

De ideelle inngangsmodellene, GROHE SmartControl skjulte blandebatterier kombinerer SmartControl-funksjonaliteten med manuell batteriteknologi. Leveres med en, to eller tre kontrollknapper. Patronene har fordelen av integrerte smusssamlere for bedre holdbarhet og enkel service.

Et stort utvalg designalternativer

SmartControl Skjult leveres i to forskjellige former - runde eller firkantet - og to forskjellige overflater - en elegant kromoverflate og et moderne Moon White akrylglas.

Vi elsker form og funksjon

Uansett om du vil ha en rask avslappende effekt fra dusjen eller en varm dusj i sommerregn gir Rainshower 310 SmartActive-hodedusjen fra GROHE deg full kontroll.

GROHE SmartControl funksjoner

 • Slankt design med et fremspring på kun 43 mm. Alle betjeningsplatene er kun 10 mm tykke.
 • Perfekt dusjopplevelse med GROHE SmartControl: trykk, vri, dusj
 • Alle betjeningsplatene kan justeres opptil 6°
 • Minimalisme: Alle betjeningsplatene er kun 158 mm i diameter eller brede som firkantet
 • QuickFix-systemet gir en enkel installasjon med skjult feste og forsegling
 • Tilgjengelig som batteri og termostat
 • 38 °C SafeStop-knapp (ved bruk av termostat)
 • Termostatene kommer med en valgri 43 °C temperaturbegrenser
 • Alle betjeningsplatene er laget av metall
 • Termostat med GROHE TurboStat-teknologi som sikrer en konstant temperatur for din sikkerhet og komfort
 • Tilbakeslagsventiler

Varierte designalternativer

Alt ved SmartControl Skjult er skreddersydd slik at du skal få en god dusjopplevelse. Den er tilgjengelig i to forskjellige former - rund og firkantet - og i to forskjellige overflater - en blank kromoverflate og et moderne månehvitt akryl glass.

Produktsortiment

Les mer om GROHE SmartControl

SMART DESIGN