Finn showroom og installatør
Showrooms
  • Showroom
  • Installatør

Min Notatblokk

Du har ikke lagt til noen produkter

Når du har lagt produktene til notatblokken kan du laste ned listen til høyre her.

0 Produkt(er)
Last ned som PDF
Slett

Dette produktet er allerede i din Notatblokk

Finn din perfekte kombinasjon med GROHE BestMatch™

Et behov, mange alternativer

Hvis du noen gang har vært på utkikk etter en vask så vet du at utvalget er stort. Det blir fort veldig komplisert når du i tilegg til å lete etter den rette kranen, må kombinere din servant i form av design og teknisk passform. I verste fall vil du bli missfornøyd etter installasjonen på grunn av vannsprut eller mangel på komfort. Så hvordan finner du den perfekte kombinasjonen av servant og kran?

En enkel løsning: GROHE BestMatch

GROHE gjør det nå lettere enn noensinne for deg å finne den perfekte kombinasjonen av servant og kran - med GROHE BestMatch™ nettside og app for iOS og Android. Uansett om du er ute etter en servant som passer din ønskede GROHE kran, eller en eksklusiv GROHE kran for din servant. Med GROHE BestMatch™ vil du garantert finne den rette kombinasjonen.

iPad er et varemerke for Apple Inc., som er registrert i USA og andre land. Appstore er et tjenestemerke for Apple Inc.
Android og Google Play er varemerker for Google Inc.

Let hjemme, bestem deg i butikken

Med GROHE BestMatch™ kan du enkelt bla gjennom alle de forskjellige testede kobinasjonene i komforten av ditt eget hjem. Hva med en oval servant med en kran med det moderne GROHE Essence-designet? Eller kanskje en firkantet servant med en elegant GROHE Allure kran? Du kan velge blandt populære servanter fra de seks beste merkene, samt et stort utvalg av GROHE servantbatterier.

Med over 1500 induviduelle kombinasjoner allerede testet, og flere på vei, kan du alltid være sikker på å finne din perfekte kombinasjon. Du kan lagre, skrive ut, dele eller sende din favoritt kombinasjon via epost - noe som gjør det enkelt å diskutere dine baderomsplaner med familien eller med ekspertene senere i butikken.

Duravit
Villeroy & Boch
Laufen
Allia Paris
Burgbad
lfö
Catalano
Keramag
Alape
Kolo
Sphinx
Pozzi ginori
HEWI
">

Du kan stole på GROHE BestMatch™

Kvalitet er vår første prioritet. I det berømte GROHE Laboratoriumet, som spesifikt jobber med GROHE BestMatch, tar erfarne GROHE-teknikkere en nærmere titt: Er kombinasjonene teknisk mulig? Spruter vannet når du vasker hendene? Kan brukeren nyte en høy grad av komfort og bekvemmelighet når de bruker kombinasjonen? Samtidig har alle modellene blitt evaluert av vår in-house GROHE designteam, ledet av Michael Seum.

Det er kun de kombinasjonene som består testene rundt design og det helt tekniske som kommer med i GROHE BestMatch utvalget. Slik kan du stole på GROHE BestMatch resultatene 100%

Open Grohe bestMatch website