Finn showrooms og installører
Showrooms
  • Showroom
  • Installatør

Min Notatblokk

Du har ikke lagt til noen produkter

Når du har lagt produktene til notatblokken kan du laste ned listen til høyre her.

0 Produkt(er)
Last ned som PDF
Slett

Dette produktet er allerede i din Notatblokk

Finn din perfekte kombinasjon med GROHE BestMatch™

Et behov, mange alternativer

Hvis du noen gang har vært på utkikk etter en vask, så vet du : Utvalget er stort. Legg til letingen etter den rette kranen for å kombinere din servant i form av design og teknisk passform, og plutselig har det blirr veldig komplisert. i vverste fall vil du bli missfornøyd etter installasjonen på grunn av sprut eller mangel på komfort. Så hvordan vinner du den perfekte kombinasjonen av servant og kran?

En enkel løsning: GROHE BestMatch

GROHE gjør det nå lettere enn noensinne for deg å finne den perfekte kombinasjonen av servant og kran - med GROHE BestMatch™ nettside og app for iOS og Android. Uansett om du er ute etter en servant som passer din ønskede GROHE kran, eller en eksklusiv GROHE tappekran for din servant. Med GROHE BestMatch™ er du garantert å finne akkuratt den rette kombinasjonen.

iPad er et varemerke for Apple Inc., som er registrert i USA og andre land. Appstore er et tjenestemerke for Apple Inc.
Android og Google Play er varemerker for Google Inc.

Let hjemme, bestem deg i butikken

Med GROHE BestMatch™ kan du enkelt bla gjennom alle de forskjellige før-testede kobinasjonene i komforten av ditt eget hjem. Hva med en oval servant med en kran med den moderne GROHE Essence design? Eller kanskje en firkantet servant med en elegant GROHE Allure kran? Du kan velge blandt populære servanter fra de seks beste merkene, samt et stort utvalg av GROHE servantbatterier.

Med over 1500 induviduelle kombinasjoner testet allerede, og flere på vei, kan du alltid være sikker på å finne din perfekte kombinasjon. Du kan lagre, skrive ut, dele eller sende din favoritt kombinasjon via epost - noe som gjør det enkelt å diskutere dine baderomsplaner med familien eller med ekspertene senere i butikken.

Duravit
Villeroy & Boch
Laufen
Allia Paris
Burgbad
lfö
Catalano
Keramag
Alape
Kolo
Sphinx
Pozzi ginori
HEWI
">

Du kan stole på GROHE BestMatch™

Kvalitet er vår første prioritet. I det berømte GROHE Laboratorium, som er satt opp spesielt for GROHE BestMatch, opplevde GROHE teknikkerene å ta en nærmere titt: Er kombinasjonene teknisk mulig? Spruter vanent når du vasker hendene? Kan brukeren nyte en høy grad av komort og bekvemmelighet når du bruker kombinasjonen? Samtidig har alle modellene blitt evaluert av vår in-house GROHE designteam, ledet av Michael Seum.

Bare de kombinasjonene som passer kampen om utforming og en teknisk kommer med i GROHE BestMatch utvalget. Slik at du kan stole på GROHE BestMatch resultatene 100%

Open Grohe bestMatch website