Bath & Shower Faucets

For mange er formålet med armaturen i badekaret å fylle karet med vann. Andre trenger en armatur som også kan regulere dusjen (kar-/dusjbatterier), slik at det er mulig å skifte mellom å fylle karet og bruke dusjen.

Chiara Single-lever bath/shower mixer

Kombinerte blandebatterier for badekar/dusj

Veris 5-hulls kar- & dusjkombinasjon

Kantmonterte kararmaturer

Talentofill Inlet-, pop-up and waste-system

Talentofill integrated bath filler

Kombinerte blandebatterier for badekar/dusj

Kombinerte blandebatterier fås med eller uten termostat, og gjør det mulig å dusje i badekaret. Batteriet kan være synlig eller innebygd. En omskifterventil gjør det mulig for brukeren å skifte mellom å fylle badekaret og å dusje. Av sikkerhets- og komfortmessige hensyn er det alltid best å velge en modell med termostat.

Kantmonterte kararmaturer

Disse er beregnet på montering enten på badekarkanten eller en flislagt kant rundt karet – pass på så du velger riktig produkt til ditt bruksområde. Med sistnevnte type må tuten rekke ut over kanten på badekaret.

Kararmaturene er å få i modeller med tre, fire og fem hull, og kombinerer utløpstut og hånddusj. Vannet reguleres med ett eller to håndtak eller grep, og en omskifter gjør det mulig å skifte mellom dusjing og fylling av badekaret.

Påfyllings- og avløpssikringer

Disse monteres på innsiden av badekaret og fungerer som fylle- og overløpssikring.

Atrio Ettgrepsbatteri til kar & dusj

Gulvmonterte kararmaturer

Gulvmonterte kararmaturer er beregnet på frittstående badekar, og røropplegget fra gulvet har samme stil og overflate som selve armaturen. Mange modeller er utstyrt med hånddusj.

Floor-mounted bath faucets

Recommended product ranges

Allure

Allure Brilliant

Veris

Vi bruker informasjonskapsler for å sikre at vi gir deg den beste brukeropplevelsen på nettsiden vår. Hvis du fortsetter besøket, antar vi at du ønsker å motta alle informasjonskapsler. Finn mer detaljert informasjon om hvordan informasjonskapsler blir brukt på dette nettstedet i vår personvernerklæring