Tilbehør og oppbevaring

I tillegg til å komplettere helhetsinntrykket tilfører tilbehør og oppbevaringsløsninger badet funksjonalitet og gjør rommet praktisk for brukerne.

Essentials Cube Glass/soap dish holder

Baderomstilbehør

Håndkleholdere, såpebeholdere og knagger bidrar til å sette den siste lille spissen på badet. For å skape et gjennomført utseende bør du velge en armaturprodusent som har et stort utvalg av tilbehør. Dermed sikrer du at armaturer og tilbehør matcher perfekt med hensyn til overflatefinish.

I et bademiljø handler plasseringen av tilbehør om å skape en balanse mellom designpreferanser og praktisk tilgjengelighet. Ta deg god tid til å tenke på plasseringen, da monteringen krever at du borer i baderomsflisene.

Håndkleholdere bør plasseres innenfor en armlengdes avstand fra badekaret og/eller dusjen, og knaggene til badekåper osv. skal plasseres utenfor døren til dusjkabinettet. Veggmonterte såpebeholdere og tannglassholdere gjør området rundt håndvasken rent og ryddig.

Mirrors

Et bad er ikke komplett uten et speil. I speilet kan vi betrakte oss selv mens vi utfører daglige rutiner som å legge makeup, barbere oss og pusse tenner, og de reflekterer dessuten lyset ut i rommet.

Bathroom accessories - Essentials Cube
Eurocube 3-hole basin mixer

Innbygd oppbevaring

Innbygde oppbevaringsplasser i dusjområdet sikrer at såpe og sjampo er innen rekkevidde uten at det går på bekostning av plassen. Innbygde hyller andre steder, for eksempel over et vegghengt WC, skaper et fokuspunkt i rommet og ytterligere en mulighet til å sette et personlig preg på rommet.

Baderomsmøbler

Tidligere var baderomsmøbler begrenset til små og enkle møbler som dekket de grunnleggende behovene. I dag finnes det et mangfold av stiler og oppbevaringsløsninger som passer til enhver situasjon. Fra skinnende lakkerte overflater til utførelser i naturtre og små, kompakte enheter til lange rekker av skap og skuffer.

Veggmonterte løsninger fremhever det minimalistiske badet, og gir plass for oppbevaring av tingene du trenger til daglig, mens bare de vakre tingene står fremme. Mange produsenter tilbyr også møbler som er spesiallagd for små bad og toaletter, hvor plassen er begrenset.

Bathroom accessories - soap dispenser

Recommended product ranges

Allure Brilliant

Essentials Tilbehør

Essentials Cube-tilbehør

Vi bruker informasjonskapsler for å sikre at vi gir deg den beste brukeropplevelsen på nettsiden vår. Hvis du fortsetter besøket, antar vi at du ønsker å motta alle informasjonskapsler. Finn mer detaljert informasjon om hvordan informasjonskapsler blir brukt på dette nettstedet i vår personvernerklæring